Екс-очільника Миколаєва на Львівщині ув’язнили на 9 років за 1 млн гривень хабара

Екс-очільника Миколаєва на Львівщині ув’язнили на 9 років за 1 млн гривень хабара

Суд позбавив Хімчака права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративних функцій строком на два роки

Колишнього очільника міста Миколаїв Львівської області Ігоря Хімчака засудили до 9 років позбавлення волі із конфіскацією усього особистого майна через одержання мільйону гривень хабара.

Про це повідомляє прес-служба суду.

Зазначається, що також Сихівський районний суд Львова позбавив Хімчака права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративних функцій в органах місцевого самоврядування строком на 2 роки.

Разом з міськголовою Миколаєва у цій справі фігурували спеціаліст з енергозбереження та комунальної власності Миколаївської міської ради та спеціаліст-контролер Миколаївського комунального підприємства ЖКУ. Їх засудили до 8 років тюрми з конфіскацією майна та забороною обіймати зазначені посади в органах місцевого самоврядування.

Суд визнав доведеним той факт, що троє фігурантів справи отримали 1 мільйон гривень за ухвалення міськрадою рішень щодо виготовлення і погодження технічної та дозвільної документації, а також організацію перемоги на аукціоні та купівлю земельної ділянки площею 3,42 га для будівництва ливарного цеху за заниженою вартістю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: