Екс-заступника глави «Нафтогазу» залишили під арештом іще на два місяці

Екс-заступника глави «Нафтогазу» залишили під арештом іще на два місяці

Арешт продовжили до 25 січня з можливістю застави в розмірі 450 млн грн

Голосіївський районний суд Києва продовжив до 25 січня 2017 року арешт з альтернативою застави в розмірі 450 млн гривень для колишнього заступника глави Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

Про це повідомляють «Українські новини».

«У п'ятницю минулого тижня (25 листопада) суд продовжив запобіжний захід ще на 2 місяці», - розповів адвокат Ігор Степанов.

За його словами, зараз сторона захисту ознайомлюється з матеріалами кримінального провадження. Адвокат підкреслив, що суд не обмежував сторону захисту в термінах ознайомлення.

Нагадаємо, Генпрокуратура завершила розслідування кримінального провадження стосовно екс-заступника глави «Нафтогазу» 21 жовтня 2016 року.

Правоохоронці затримали колишнього заступника глави «Нафтогаз України» 17 червня. Він підозрюється в скоєнні злочинів, передбачених ст. 255 (створення злочинної організації) та ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу. Зокрема, Генпрокуратура підозрює його в причетності до присвоєння 449,9 млн гривень коштів «Нафтогазу», так звана «справа вишок Бойка».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: