Експерт розповів про нові види тероризму у світі

Експерт розповів про нові види тероризму у світі
Олександр Дічек, президент МГО «Міжнародна антитерористична єдність»

Дічек розповів, чому державні органи не завжди спрацьовують на якісний результат у сфері запобігання терактів

14 грудня 2018 року, п’ятниця, о 14:30 в прес-центрі ІА «Главком» відбулась прес-конференція на тему: «Космічний, кібернетичний, екотероризм – нові виклики для світу?»

Олександр Дічек, президент МГО «Міжнародна антитерористична єдність», який також є учасником діяльності Ради Європи, проаналізував питання терактів у світі.

Експерт розповів, чому державні органи не завжди спрацьовують на якісний результат у сфері запобігання терактів та чи потрібно громадськості долучатися до співпраці.

Дічек повідомив журналістам, які виклики стоять перед світовою спільнотою в питаннях космічного, кібернетичного та екотероризмі, зокрема замінування Донбасу та його вплив на навколишній світ.

Трансляцію дивіться тут: 

Як повідомлялось, ввечері 11 грудня злочинець влаштував стрілянину з автомата на різдвяному ярмарку у Стразбурзі. За даними свідків, під час нападу він кричав «Аллаху акбар». Правоохоронці відкрили вогонь та поранили нападника, але зрештою йому вдалось втекти.

Поліція повідомила, що Страсбурзький терорист був засуджений 27 разів.

Ввечері 13 грудня поліція Франції заявила, що чоловік, який відкрив стрілянину поблизу різдвяного ярмарку у Страсбурзі — «нейтралізований».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: