Фейгін готовий підтримати адвокатів, які захищатимуть Панова і Захтея

Фейгін готовий підтримати адвокатів, які захищатимуть Панова і Захтея
Адвокат Марк Фейгін

Фейгін заявив, що готовий допомагати адвокатам, які будуть захищати інтереси заарештованих в анексованому Криму і підозрюваних в підготовці диверсій Євгена Панова і Андрія Захтея

Адвокат затриманого в Росії українського журналіста Романа Сущенка Марк Фейгін заявив, що готовий допомагати адвокатам, які будуть захищати інтереси заарештованих в анексованому Криму і підозрюваних в підготовці диверсій Євгена Панова і Андрія Захтея. Про це він написав у своєму мікроблозі у Twitter.

«Я готовий допомагати колегам-адвокатам, які візьмуться захищати „диверсантів“ Панова й Захтея, в публічній підтримці їхньої справи», — написав він.

Нагадаємо, «кримських диверсантів» Панова та Захтея таємно перевезли до Москви.

Причини переведення Панова і Захтея до Москви невідомі. За їхніми власними словами, слідчих дій у Москві з ними не проводили.

Нагадаємо, 10 серпня ФСБ Росії повідомила, що в ніч на 7 серпня в анексованому Криму затримали групу «українських диверсантів», які нібито готували теракти на півострові. Влада України заперечує ці звинувачення і назвала їх «провокацією» російських спецслужб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: