Фіндиректор Huawei сподівається на звільнення під заставу через погане самопочуття

Фіндиректор Huawei сподівається на звільнення під заставу через погане самопочуття
Фінансовий директор компанії Huawei Мен Ванчжоу

Мен Ванчжоу повідомила, що після її затримання через різке підвищення артеріального тиску вона була доставлена в лікарню

Фінансовий директор китайської компанії Huawei Мен Ванчжоу наполягає на звільненні під заставу, так як вона страждає гіпертонією і побоюється погіршення стану здоров'я в ув'язненні.

Про це в неділю повідомляє Reuters з посиланням на документи суду канадської провінції Британська Колумбія, де в п'ятницю проходили слухання по її справі.

Мен Ванчжоу повідомила, що після її затримання через різке підвищення артеріального тиску вона була доставлена в лікарню для надання термінової допомоги. Вона запевнила, що не покине територію Канади до остаточного рішення про її екстрадицію в США і буде проживати в будинку свого чоловіка в Ванкувері.

Фіндиректор Huawei вказала, що з цим канадським містом її пов'язують 15-річні ділові та особисті стосунки.

Нагадаємо, у неділю Китай викликав послів США та Канади через затримання фіндиректора Huawei.

Як відомо, у Ванкувері при перетині канадського кордону на запит США затримали фінансового директора китайської корпорації Huawei Мен Ванчжоу. Америка підозрює її в організації ухилення компанією від виконання санкцій США стосовно Ірану.

У МЗС Китаю розкритикували затримання, вимагаючи звільнити Ванчжоу.

7 грудня Мен Ванчжоу постала перед судом у Ванкувері. Їй висунули звинувачення у «змові з метою ошукати численні фінансові інституції».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: