Фото Порошенка, який біжить. Стало відомо, до кого поспішав президент (кадри)

Фото Порошенка, який біжить. Стало відомо, до кого поспішав президент (кадри)
Ці фото, зроблені до мітингу, коли Порошенко тільки виходить до людей, - наголосив Леонід Шевчук
Фото: Леонід Шевчук

Автор гучного фото пояснив, куди Порошенко «тікав»

Користувачі соцмереж другий день обговорюють фото президента Петра Порошенка, зроблене у Житомирі, куди він їздив 11 березня. На цій світлині президент біжить по калюжі до людей. 

53671947_2285762138372860_3340931102507270144_n_02

Однак, деякі ЗМІ на фото побачили власну «історію»: мовляв, президент «втік зі свого передвиборчого мітингу в Житомирі, після того, як місцеві мешканці досить холодно його зустріли».

«На фото видно, як Петро Олексійович біжить, не розбираючи дороги, по калюжах, тоді як його намагаються наздогнати охоронці і свита президента», - відзначились проросійські видання.

Журналіст Олександр Дубинський навіть порівняв Порошенка з колишнім президентом Януковичем, «який теж втік з України після Майдану», а також назвав його «боягузом і слабаком».

Деякі ЗМІ видали версію, що Порошенко злякався молодиків з «Нацкорпусу», які днями вже влаштовували безлад після зустрічі глави держави з людьми та пригрозили новими акціями протесту.

Така реакція змусила автора фото Леоніда Шевчука вранці 12 березня пояснити, що фото зроблене до початку мітингу, і президент не «тікає», а йде до людей.

screenshot_1_09

«Всім зрадофілам присвячується. Я - автор фото з президентом, який йде до людей! Не тікає, а йде в натовп тисяч людей, в тому числі і натовп c опонентами. Ці фото, зроблені до мітингу, коли Порошенко тільки виходить до людей», - наголосив Леонід Шевчук.

Речник президента Святослав Цеголко також прокоментував «трактування» світлини деякими ЗМІ. 

«Класичний фейк, коли фото підрізають. Сподіваюся, у тих, хто його поширив, вистачить сміливості подати спростування. P.S. Ні сміливості, ні совісті не вистачить лише пропагандистам з РФ та їхнім посіпакам», - написав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: