Франція має подякувати українській спецслужбі - Марчук

Франція має подякувати українській спецслужбі - Марчук
day.kyiv.ua

Якби працівники української спецслужби не попередили цю акцію, наслідки були б жахливими,- стверджує він

Євгена Марчука, екс-прем'єр-міністра України, першого голову СБУ, генерала армії України обурює те, що досі не пролунали слова вдячності українській стороні від французької за вдалу операцію з попередження 15-ти терактів. Про це Марчук сказав у коментарі «Главкому».

«Служба безпеки України зробила колосальну послугу Європі – попередила можливий теракт із жахливими наслідками і допомогла викрити ще одну терористичну організацію. Тому трохи дивно виглядає, що досі жодного слова вдячності не пролунало на адресу української сторони», - підкреслив він.

На думку Марчука, це – одна з найважливіших і найвдаліших операцій Служби безпеки за останнє десятиріччя.

«Адже нині тероризм – це виклик номер один для Європи. Уся Європа стоїть на вухах... Уявіть, які жахливі наслідки могли би бути, якби працівники української спецслужби не попередили цю акцію. Україна зриває такий диявольський план – і жодної реакції», - непокоїться Марчук.

Як раніше повідомлялося, Марчук вважає, що російська сторона гіпотетично могла піти на те, що називають у розвідці, «організація акцій під чужим прапором». Тобто, використати француза задля провокацій, спрямованих проти України.

Нагадаємо, раніше на брифінгу глава СБУ Василь Грицак заявив, що українська спецслужба запобігла серії терактів на території Франції під час проведення футбольного чемпіонату Євро-2016. «СБУ вдалося попередити серію з 15 терактів, які планувалися на території Франції під час проведення Євро-2016, який розпочнеться 10 червня», - сказав Грицак.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: