ФСБшникам, затриманим на Херсонщині, дали 15 діб і штраф

ФСБшникам, затриманим на Херсонщині, дали 15 діб і штраф
ФСБшникам, затриманим на Херсонщині, дали 15 діб 

Всі вилучені речі будуть ФСБшникам повернуті

Суд засудив двох затриманих в Херсонській області військовослужбовців ФСБ Росії до 15 діб адміністративного арешту та штрафів по 320 грн.

Відповідні записи про постанови суду стосовно затриманих № 657/1368/17, № 657/1369/17 опубліковані в Єдиному державному Реєстрі судових рішень України, пише InformNapalm

Рішенням суду і першому, і другому представнику ФСБ Росії (ПІБ в рішеннях суду не розкриваються) присуджено 15 діб і штраф в розмірі 320 грн. При цьому в протоколі вказується, що всі вилучені речі будуть їм повернуті.

«Постанови Каланчацького райсуду Херсонської області виглядають недбало і містять масу неточностей. Можливо, суд навмисно їх вніс для пом'якшення вироку», - пишуть автори публікації.

Зокрема, невірно вказано номер частини, в якій служать заарештовані. Крім того, згідно з рішенням суду, їх затримали в 11:00 30 червня на узбережжі Малої Коси в шести кілометрах від Олександрівки Херсонської області, хоча раніше в Держприкордонслужбі заявляли про затримання ФСБшників в 00:30.

30 червня військовослужбовці 56-ї бригади ЗСУ біля коси Малої поблизу Перекопської затоки окупованого півострова Крим затримали двоє невідомих, які припливли до берега Херсонській області на гумовому човні. Вони назвалися бійцями прикордонної служби ФСБ Росії й стверджували, що «заблукали» під час військових навчань. 

За повідомленнями деяких ЗМІ, один із затриманих - офіцер прикордонної служби ФСБ, другий - в званні прапорщика. Затримані не мали при собі жодних документів. Каланчацький суд призначив порушникам кордону 15 діб адміністративного арешту.

Крім того, розвідник Віктор Агєєв 1995 року народження потрапив у полон 24 червня в районі села Жолобок Слов'яносербського району Луганської області в результаті зіткнення бійців 93-ї окремої механізованої бригади і так званої «розвідгрупи 4-ї механізованої бригади 2-го армійського корпусу» самопроголошеної «ЛНР». Російський журналіст Павло Канигін поговорив з матір'ю єфрейтора Агєєва,який потрапив в полон в Луганській області, Світланою Агєєвою.

Читайте також статтю: Володимир Жемчугов: Росія з Донбасу не піде, бо там залишаються сотні тисяч свідків для Гааги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: