Генпрокуратура обшукує «Укргазвидобування»

Генпрокуратура обшукує «Укргазвидобування»
Фото rbc.ua

Приміщення «УГВ» не заблоковано, оскільки працівники компанії сприяють роботі слідчих

Генеральна прокуратура України проводить обшуки на підприємствах та в офісах ПАТ «Укргазвидобування». Про це у Facebook повідомляє прес-служба компанії.

«Шановні партнери та колеги, приносимо вибачення за тимчасові незручності в оформленні документів та угод – в офісах та на підприємствах товариства проходять обшуки ГПУ. Приміщення не заблоковані, оскільки працівники «УГВ» сприяють роботі слідчих, техніку та засоби зв`язку вони також поки що не вилучають», – ідеться у повідомленні.

Також зазначають, що «з тих постанов, з якими служба безпеки «УГВ» вже ознайомилася, випливає, що обшуки здійснюють у зв`язку з розслідуваннями справ 2012–2014 років, тобто за попередні періоди».

Про обшуки силовиків на території газовидобувного управління «Львівгазвидобування» ПАТ «Укргазвидобування», яке розташоване у Львові на вулиці Рубчака, 27, повідомляли львівські ЗМІ, зокрема «Львівський портал». Це ж саме видання із посиланням на в.о. керівника юридичного відділу газовидобувного управління «Львівгазвидобування» ПАТ «Укргазвидобування» Ярослава Стеблецького пише, що на території підприємства правоохоронці «нічого не знайшли і не вилучили».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: