Генштаб спростував фейк про призовників на Донбасі

Генштаб спростував фейк про призовників на Донбасі

Дендебера також зауважив, що велика кількість призовників залишаються на контракт

У Генштабі Збройних сил України вкотре наголошують, що військовослужбовці строкової служби не залучаються до виконання завдань у складі Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це сказав начальник відділу комплектування і призову - заступник начальника управління призову та комплектування Головного управління персоналу Генерального штабу ЗСУ полковник Валерій Дендебера, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

«Я запевняю, що жодного військовослужбовця строкової служби не залучають до виконання завдання у складі Об'єднаних сил. Якщо є контракт і це його професія, то це інша справа», - підкреслив він.

Дендебера також зауважив, що велика кількість призовників залишаються на контракт. «Якщо брати у показниках по призову минулої осені, то ми призвали майже 8 тисяч осіб, і з них 2 тисячі 600 вже прийняли на контракт. Тобто, близько 40% строковиків залишаються на контракт», - сказав він.

Представник Генштабу також зауважив, що з осені 2015 року жодного зриву призовної кампанії не було.
Приблизно 18 тисяч осіб планується призвати на строкову службу в рамках осіннього призову протягом жовтня-грудня 2018 року.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: