Глава Генічеського району каже, що писав «відео до Путіна» без намовлянь Порошенка

Глава Генічеського району каже, що писав «відео до Путіна» без намовлянь Порошенка
Голова Генічеської райдержадміністрації Олександр Воробйов

Посадовець припускає, що президент міг би бути проти такої ідеї

Голова Генічеської райдержадміністрації Олександр Воробйов каже, президент України Петро Порошенко не намовляв його записати відеозвернення до російського лідера Володимра Путіна.

Про це він сказав у інтерв’ю «Главкому».

«Я зробив це (записав відео – ред.) самостійно. Може, президент і не підтримує мене в цьому кроці. Але я підтримував кримську блокаду, стояв на її чолі. Я не знав тоді думки президента з цього приводу. Нащо мені телефонувати президентові, якщо я можу самостійно прийняти рішення? Якщо я в чомусь неправий і президент вважає, що я зробив щось не так, як потрібно, я готовий за це відповідати», - заявив Воробйов.

Він наголосив, що Україна зараз у стані війни з РФ, тому неприпустимо звертатися з будь-якими проханнями до російської влади.

«Я не бачив прикладу під час Другої світової війни, щоб, коли німці щось розбомбили, місцеві жителі зверталися до влади агресора з тим, що у нас, мовляв, немає води чи енергопостачання. Ми повинні об’єднатися навколо цієї проблеми, біди. Я і звернувся до Путіна, записавши відео. Сказав йому, що якщо ви такий «благодєятєль», то не зачиняйте той кран зі свого боку. Якщо нам бракуватиме, ми візьмемо його, але візьмемо свій, український, газ. Про те, що це наш газ, свідчить і карта газотранспортної системи Росії, на якій немає цього газу», - зазначив керівник Генічеської РДА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: