«Голос» ініціює відставку очільника МОЗ Степанова, звинувачуючи його у брехні

«Голос» ініціює відставку очільника МОЗ Степанова, звинувачуючи його у брехні
За словами Устінової, МОЗ спершу купив костюми для медиків втричі дорожчі – по 488 грн, а тепер ще й не привозить ті костюми

Сьогодні фракція «Голос» почне збирати підписи за те, щоб очільник МОЗ пішов з посади

Фракція «Голос» збиратиме голоси на відставку Максима Степанова з посади міністра охорони здоров’я.

Про це заявила депутатка «Голосу» Олександра Устінова під час виступу у Верховній Раді

«Нам брешуть про дуже страшний злочин. Два дні тому міністр охорони здоров’я Максим Степанов, якого вже всі охрестили Максим «Костюмов», нам в черговий раз збрехав. Ви всі почули, щодо нас приїхали костюми – і їх будуть розвозити по Україні, по медиках. Я вчора була на митниці, не приїхали костюми. Замість 72 тисяч костюмів приїхало 29. Нам просто брешуть в обличчя в той час, як в Україні кожного дня сто медичних працівників інфікуються «ковідом», - зазначила депутатка.

Устінова додала, що вчора почалися страйки у Харкові величезні, коли медики виходили й казали: в нас немає чим себе захистити… «Ті, хто зараз знаходяться не в центральних обласних лікарнях, а в районних, – в них немає нічого. Міністерство охорони здоров’я сьогодні фактично вчиняє злочин», - наголосила вона.

За словами Устінової, МОЗ спершу купив костюми для медиків втричі дорожчі – по 488 грн, а тепер ще й не привозить ті костюми.

На думку депутатки від «Голосу», цим МОЗ вчиняє «масове вбивство» медиків. Устінова заявила, що міністр Максим Степанов «краде і вбиває».

«Ми всі зараз повинні піднімати питання заміщення міністра охорони здоров’я. Сьогодні фракція «Голос» почне збирати підписи за те, щоб ця людина пішла з посади. Я закликаю підписатися під цією постановою. Якщо ви не підпишетеся під нею, ви станете співучасниками цього злочину», - резюмувала вона.

Зазначимо, що в Україні загалом на коронавірус захворіли 3 696 медиків.

Як повідомлялось, станом на ранок 19 травня в Україні підтверджено 18 876 випадків Covid-19, з них 5632 одужали, 548 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 260 випадків.

Найбільше людей захворіли за добу у Києві – 38, у Львівській області – 32, Чернівецькій – 29 та на Харківщині – 27.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: