ГПУ та СБУ провели обшук в елітному санаторії фіскалів

ГПУ та СБУ провели обшук в елітному санаторії фіскалів

Першим обшукали будинок спікера парламенту часів Януковича Володимира Рибака

На території реабілітаційного центру «Конча-Заспа» для співробітників ДФС, СБУ  та ГПУ провели обшуки. 

Землю ще 15 років тому виділила Київрада. Для відпочинку та оздоровлення робітників державної фіскальної служби. Але з часом санаторій перетворився на котеджне містечко.

Тут є помешкання Насірова, всієї колишньої верхівки митниці часів Януковича, нинішнього голови профспілки ДФС, рядових клерків податкової.


Як раніше повідомляв «Главком», до переліку користувачів реабілітаційного центру «Конча-Заспа» увійшли три десятка осіб, серед яких є відсторонений від посади голова ДФС Роман Насіров, екс-віце-спікер парламенту та колишній голова митної служби Ігор Калєтнік, колишній заступник Калєтніка Степан Дериволков, діючий народний депутат від групи «Відродження» Віталій Хомутиннік та інші.

Нагадаємо, що минулого року в реабілітаційному центрі «Конча-Заспа» для співробітників ДФС, пройшли обшуки. Згідно з інформацією судового реєстру, Генпрокуратура розшукувала підозрюваних із фіскальної служби Київщини, які допомагали місцевому бізнесу не платити податки. Серед підозрюваних виявилась співробітниця ДФС, яка мешкала в одному із будинків цього санаторного закладу – саме в її помешканні і проходили обшуки.

Також читайте матеріал «Главкома»: Як Насіров, Калетнік і Хомутиннік окупували реабілітаційний центр у Конча-Заспі


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: