Гройсман не виключає дострокового припинення воєнного стану

Гройсман не виключає дострокового припинення воєнного стану
За словами Володимира Гройсмана, якщо ми не будемо відчувати жодних загроз, то ніякого продовження воєнного стану не буде

Прем'єр зауважив, що запровадження воєнного стану у 10 областей було превентивним заходом

Дія воєнного стану в Україні може бути припинена достроково у разі нормалізації ситуації. Таку думку висловив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

«Якщо ми не будемо відчувати жодних загроз, то ніякого продовження воєнного стану не буде. Також, якщо ситуація нормалізується, то можливо розглядати й дострокове припинити воєнного стану. Але я глибоко переконаний в тому, що президент, як Верховний головнокомандувач з урахуванням тієї інформації, що у нього буде, прийме необхідне рішення», - сказав Гройсман.

Він також зауважив, що запровадження воєнного стану у 10 областей було превентивним заходом.

Як повідомлялося, напередодні повідомлялося, що на в'їздах до Вінниці встановили блокпости. Співробітники поліції разом з військовослужбовцями Нацгвардії перевіряють підозрілі автомобілі і підозрілих осіб.

Нагадаємо, 28 листопада набрав чинності закон про воєнний стан. Він затверджує президентський указ про введення воєнного стану на 30 діб у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, а також Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях і внутрішніх водах України Азово-Керченської акваторії.

Верховна Рада України 26 листопада ухвалила закон, яким затвердила указ Президента України про введення воєнного стану на 30 днів в 10 областях у зв'язку з агресією Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: