Гройсман оголосив себе головним антикорупціонером і тепер боїться провокацій правоохоронців

Гройсман оголосив себе головним антикорупціонером і тепер боїться провокацій правоохоронців

Прем’єр заявив, що планує внести зміни до закону про «маски-шоу стоп»

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що окремі правоохоронці готують проти нього та уряду провокації.

Про це він сказав під час засідання Кабінету міністрів у середу, 13 червня.

За словами Гройсмана, попри те, що був ухвалений закон «маски-шоу стоп», який мав знизити тиск на бізнес з боку правоохоронців, лише в окремих регіонах його дотримуються  і лише на 20-30%.

Він підкреслив, що підтримує правоохоронців, які боронять державний суверенітет, але зневажає тих, хто руйнує економіку. «Я просив би, щоб мене персонально почули сьогодні всі ті, хто кришують нелегальний бізнес, всі ті, хто кришують нелегальну контрабанду, нелегальний доступ товарів на українські ринки. Я наголошую, що вони носять сьогодні погони і є чинними працівниками правоохоронної системи», - заявив прем'єр.

При цьому він зауважив, що знає, що правоохоронці «обговорюють його слова та позиції з цього приводу і його непохитність». «Я знаю, що ви готуєте провокації проти прем'єр-міністра, уряду і урядовців», - сказав Гройсман.

Він зазначив, що правоохоронці зобов'язані у першу чергу наповнювати державну скарбницю і служити державі, а не «прем'єру чи комусь іншому».

Гройсман також заявив, що планує внести зміни до закону про «маски-шоу стоп», які передбачають посилити відповідальність для тих, хто тисне на бізнес, і додав, що у найближчий час звернеться до парламенту з проханням якнайшвидше ухвалити ці зміни.

Також глава уряду повідомив, що готовий проводити чистку у поліції, прокуратурі, Службі безпеки та інших правоохоронних органах.

Нагадаємо, Гройсман виступив проти виплати премій на 46,3 млн доларів топ-керівникам НАК «Нафтогаз» за перемогу у Стокгольмському арбітражі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: