Гройсман підкинув на ремонт фасаду будинку уряду ще 17 млн

Гройсман підкинув на ремонт фасаду будинку уряду ще 17 млн

Цього року на ремонт будівлі Кабміну розтендерили 26 млн грн

Управління адміністративних будинків господарсько-фінансового департаменту секретаріату Кабінету Міністрів України 11 вересня оголосило тендер на проведення ремонтно-реставраційних робіт головного фасаду будівлі уряду з боку вул. Михайла Грушевського очікуваною вартістю 17,3 млн грн.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Відповідно до технічної документації, запланована реставрація і відтворення штукатурки стін будівлі; реставрація металевого декору (капітелей та баз колон); установлення світильників з люмінесцентними або ртутними лампами; фарбування металевого огородження терас і фасаду.

Усі будівельні роботи планується завершити у 2019 році

Початок аукціону відбудеться 28 вересня.

Додамо, що цього року Управління адміністративних будинків господарсько-фінансового департаменту секретаріату Кабміну розтендерило 26 млн грн на ремонт будинку уряду. Зокрема, 12,38 млн грн направлені на ремонтно-реставраційні роботи з бічного фасаду державної будівлі з боку вул. Садової; 5,82 млн грн – на відновлення фасадів та покрівлі клубу Кабінету Міністрів України на вул. Інститутський,7; 4,75 млн грн - капітальний ремонт покриття включно з під’їзними шляхами до Х під’їзду та вентиляційним тунелем центрального кондиціонера будинку уряду; 3,01 млн грн - капітальний ремонт підпірної стіни на вул. Михайла Грушевського, 12/2.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: