Гройсман вимагає від місцевої влади тепла у квартирах

Гройсман вимагає від місцевої влади тепла у квартирах

Гройсман у четвер проведе селекторну нараду щодо підготовки до опалювального сезону

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман закликав місцеву владу забезпечити прогнозовану роботу щодо модернізації комплексу житлово-комунального господарства та підготовки до прийдешнього опалювального сезону. Про це він заявив під час засідання Ради регіонального розвитку під головуванням президента України Петра Порошенка, повідомляє прес-служба уряду.

«Потрібно, щоб з вашого боку, використовуючи наявні ресурси фінансової децентралізації, ми отримали нормальну, прогнозовану роботу на місцях щодо модернізації усього комплексу житлово-комунального господарства», - заявив Гройсман, звертаючись до представників місцевої влади.

Він наголосив на необхідності підвищення відповідальності підприємств житлово-комунального господарства з точки зору якості надання послуг та модернізації.

У цьому контексті він зауважив, що модернізація житлово-комунального господарства по різних регіонах та містах відбувається по-різному.

Прем’єр  зазначив, що у четвер проведе селекторну нараду щодо підготовки до опалювального сезону. «Я би хотів почути, що усе абсолютно готово, немає жодних проблем на місцях для того, щоб запустити вчасно опалення і пройти опалювальний сезон. На сьогодні єдина вимога - у квартирах має бути тепло, якщо будуть опади, то ми маємо вчасно посипати вулиці і тротуари, має ритмічно працювати громадський, залізничний транспорт. Я вважаю, що всі, хто є на місцях, вони розуміють, що потрібно робити; єдине питання, щоби у нас не було поза увагою найголовніше - якість життя людей», - наголосив Гройсман.

Нагадаємо, Мер Києва Віталій Кличко розпорядився розпочати процес підключення до теплопостачання житлових будинків у столиці.

Раніше Гройсман заявив, що об'єктивних причин для зриву опалювального сезону немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: