«Хлібне перемир’я» в АТО: 15 обстрілів і поранення українського бійця

«Хлібне перемир’я» в АТО: 15 обстрілів і поранення українського бійця
Російський бойовик на Донбасі

По шість разів бойовики порушували перемир'я на донецькому та приморському напрямках, й три рази загарбники застосовували зброю на Луганщині

Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують порушувати перемир'я, причому сьогодні інтенсивність вогню вони не знижують. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, станом 18-ту годину кількість ворожих збройних провокацій вже сягнула середньостатистичної відмітки останніх двох діб. «З початку доби окупанти 15 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України вздовж усієї лінії бойового зіткнення. Зокрема, одного разу окупанти били з мінометів. По шість разів противник порушував перемир'я на донецькому та приморському напрямках, й три рази загарбники застосовували зброю на Луганщині», - інформують у штабі.

Приморський напрямок. «На цій частині фронту бойовики впродовж дня з гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали опорні пункти українських захисників в районі Павлополя, Гнутового та Лебединського. А поблизу Широкиного бандити, окрім піхотного озброєння, застосовували 82-мм міномети», - повідомляє прес-центр.

Донецький напрямок. «На цій ділянці лінії зіткнення незаконні збройні формування з північного передмістя тимчасово окупованого Донецька били по позиціях сил АТО неподалік Авдіївки, Опитного, Пісків та Невельського. Тут окупанти також застосовували гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю, подекуди озброєння БМП», - сказано в повідомленні.

Луганський напрямок. «На даному відрізку лінії фронту бойовики з гранатометів та великокаліберних кулеметів відкривали вогонь по підрозділах українського війська, котрі тримають оборону поблизу Старого Айдару, та двічі - в районі селища Жовте», - інформує прес-центр.

За його даними, внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець сьогодні отримав поранення.

Як повідомлялося, 5 липня в зоні антитерористичної операції двоє українських військових отримали поранення.

Нагадаємо, раніше було оголошено про встановлення режиму повного припинення вогню вздовж всієї лінії зіткнення на період з 24 червня до 31 серпня для проведення польових робіт.

Українська сторона неодноразово заявляла, що бойовики на Донбасі щодня порушують «хлібне перемир'я».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: