Із РФ могло виїхати вшестеро більше росіян, ніж показує офіційна статистика

Із РФ могло виїхати вшестеро більше росіян, ніж показує офіційна статистика
РФ в трійці лідерів щодо еміграції поряд із Індією і Мексикою

За третій термін Володимира Путіна РФ покинули назавжди 1,7 млн осіб

Журналісти медіаресурсу «Проект» проаналізували офіційну статистику «Росстату» щодо виїзду росіян в ті чи інші країни і дані міграційних відомств різних країн світу щодо в’їзду росіян.

Так учасники проекту з’ясували, що американське Міністерство внутрішньодержавної безпеки в 2017 році зафіксувало в 6 разів більше новоприбулих росіян, чим дані «Росстату» щодо кількості росіян, які виїхали до США. Про це пише російська служба «Голосу Америки».

Найбільша ж різниця між даними «Росстату» і окремих країн щодо міграції росіян у відомств Чехії і Угорщини. Так, в Чехію позаминулого року прибуло на постійній основі в 12 разів більше росіян, ніж  показують офіційні російські данні, в Угорщину – у 14 раз.

Всього за даними медіаресурсу, за третій термін Володимира Путіна РФ назавжди покинуло 1,7 млн осіб. Всього ж РФ покинули 10,6 млн осіб із 1991 року. Тим самим РФ в трійці лідерів щодо еміграції поряд із Індією і Мексикою. Навіть КНР і Бангладеш відстають від РФ у питанні еміграції населення.

Найбільш схильними до виїзду із країни назавжди є росіяни віком від 20 до 34 років. В 2017 році найбільше громадяни РФ емігрували до ФРН, Ізраїлю, США і КНР. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: