«Європейська солідарність» зареєструвала законопроєкт про додатковий захист лікарів

«Європейська солідарність» зареєструвала законопроєкт про додатковий захист лікарів
Нардеп Ірина Геращенко закликала підтрпроєкт закону про захист лікарів 

Геращенко закликає нардепів ухвалити законопроєкт цієї п’ятниці

Депутати з «Європейської солідарності» зареєстрували законопроєкт, спрямований на додатковий захист медичних працівників. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила співголова фракції Ірина Геращенко.

Вона також наголосила, що «Євросолідарність» наполягає на розгляді цього законопроєкту у п’ятницю на позачерговому засіданні Верховної Ради.

«Наша фракція сьогодні зареєструвала законопроєкт про додатковий захист лікарів. Ми наполягаємо, щоб цей закон було прийнято на позачерговій сесії в п‘ятницю і збираємо підписи під цією ініціативою», – пише Геращенко.

«Для «Європейської солідарності» захист медиків зараз є пріорітетом номер один. По-перше, Фонд Порошенка, наша команда вже передали лікарням тисячі необхідних захисних костюмів (до речі, дуже приємно було отримати зворотній зв‘язок від медиків, які задоволені якістю цих костюмів). Також знаю, що велику благодійну допомогу лікарням в усіх регіонах зараз передає корпорація «Рошен», – нагадала Геращенко.

«По-друге, ми наполягли, щоб в зміни до бюджету було закладено норму про страхування лікарів», – зазначила співголова «ЄС».

За офіційними даними МОЗ України, 1245 медичних працівників захворіли на Covid-19. Це фактично кожен п’ятий випадок захворювання у країні.

Як повідомлялось, станом на 9:00 22 квітня в Україні 6592 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 174 летальні, 424 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 467 нових випадків, це на 52 випадки більше ніж учора (415).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: