Кабмін дозволив найняти юристів для повернення €15 млн застави за «Євробачення»

Кабмін дозволив найняти юристів для повернення €15 млн застави за «Євробачення»
Пісенний конкурс «Євробачення» у Києві

Уряд розраховує повернути заставу до державного бюджету України

Кабмін дозволив Мін'юсту закупити послуги юристів для захисту інтересів в суді в Швейцарії для повернення 15 мільйонів фінансових гарантій проведення «Євробачення-2017».

Як повідомляє «Кореспондент», розпорядження уряду дозволить Міністерству юстиції України своєчасно закупити за державні кошти послуги юридичних радників, примирителів, фахівців, експертів, зокрема іноземних, які мають необхідні знання й досвід для здійснення заходів щодо захисту прав та інтересів України під час розгляду зазначеної справи в суді першої інстанції кантона Женева Швейцарської Конфедерації. 

У повідомленні, яке додається до тексту розпорядження, відзначається, що уряд вживає заходи для повернення коштів фінансової гарантії для проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017» до державного бюджету України. 

Як повідомляв «Главком», у червні стало відомо, що Женевське управління примусового стягнення заборгованості ініціювало процедуру накладення арешту на 15 млн євро гарантій України на проведення «Євробачення-2017».

Голова Національної суспільної телерадіокомпанії Зураб Аласанія вважає, що Україні мають повернути заставу за «Євробачення».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: