Кабмін звільнив заступника міністра охорони здоров'я Стефанишину

Кабмін звільнив заступника міністра охорони здоров'я Стефанишину
Ольга Стефанишина

Ольга Стефанишина балотується до Верховної Ради від партії Святослава Вакарчука «Голос»

Кабінет міністрів України звільнив заступницю міністра охорони здоров'я України з питань європейської інтеграції Ольгу Стефанишину.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр Павло Розенко після засідання Кабміну 12 червня.

Раніше Стефанишина заявила, що балотується до Верховної Ради від партії Святослава Вакарчука «Голос». У списку партії вона займає 10-й номер.

7 червня Стефанишина подала заяву про звільнення з посади заступника міністра охорони здоров'я.

На своїй посаді вона працювала з лютого 2018 року. В її обов'язки входила координація напрямку роботи, виконання євроінтеграційних зобов'язань України в сфері охорони здоров'я.

Як повідомлялось, у команді президента Володимира Зеленського дали зрозуміти, що не розглядають кандидатуру в.о. міністра охорони здоров'я України Уляни Супрун на посаду голови МОЗ надалі.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський в ефірі «1+1» сказав, зокрема, що до Супрун українці ставляться по-різному. «Супрун? Ну, по-різному до неї ставляться. Ви ж знаєте, як її називають? Слава Богу, у мене є інший лікар, у моєї сім'ї», - сказав сміючись Зеленський.

Згодом виконувачка обов'язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що сподівається, що президент Володимир Зеленський змінить свою думку про неї після особистої розмови.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: