Кандидат в президенти Ратуш виявився «голим-босим»

Кандидат в президенти Ратуш виявився «голим-босим»
Раніше Володимир Ратуш балотувався на посаду судді Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду

Зокрема, правозахисник з Броварів Володимир Ратуш не декларував цінні папери, автотранспорт чи ювелірні вироби

Правозахисник з Броварів Володимир Ратуш, який подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом на посаду президента на виборах 31 березня, судячи з декларації за 2017 рік, не володіє нерухомістю, автотранспортом чи цінними паперами.

Зокрема, згідно з інформацією у Єдиному державному реєстрі декларацій, Ратуш не володіє такими об’єктами нерухомості, як земельна ділянка, житловий будинок, квартира, офіс, садовий (дачний) будинок, гараж тощо.

Також Ратуш не декларував цінні папери, автотранспорт, ювелірні вироби, персональні або домашні електронні пристрої, твори мистецтва, антикваріат чи грошові активи.

Як відомо, Ратуш другим прибув реєструватися до ЦВК після старту президентської кампанії в Україні. Звідки у нього 2,5 мільйонів гривень на заставу, він не відповів, при цьому уточнивши, що з брудними грошима не пов'язаний.

«Я юрист та економіст, не краду, заробив чесним шляхом. До цього був у партії «Народно-трудовий союз українців». Президентство - це мета кожного здорового українця, але життєві обставини не кожному дозволяють», - заявив Ратуш.

Нагадаємо, раніше Ратуш балотувався на посаду судді Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду.

31 грудня 2018 року в Україні розпочалась передвиборча кампанія. За законом, процес має стартувати за 90 днів до дати голосування, яка припадає на 31 березня 2019 року.

Колишній міністр екології та природних ресурсів України, юрист Ігор Шевченко 31 грудня прибув до Центральної виборчої комісії і подав документи для реєстрації кандидатом у президенти.

За кілька хвилин до Нового року лідер «Кварталу 95» Володимир Зеленський оголосив в ефірі «1+1», що йде в президенти України.

 До вашої уваги: 
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: