Катарська криза: президент Туреччини завершив турне країнами Перської затоки

Катарська криза: президент Туреччини завершив турне країнами Перської затоки

Президента Туреччини Реджепа Ердогана в рамках турне супроводжувала дружина Еміне Ердоган

У ході низки переговорів обговорювалися шляхи виходу з дипломатичної кризи навколо Катару

Президент Туреччини Реджеп Ердоган повернувся з Катару, де перебував з офіційним візитом в рамках турне країнами Перської затоки.

Про це повідомляє Anadolu.

«Приватний літак TUR вилетів з Дохи до Туреччини в 18.00 за місцевим часом», - йдеться в повідомленні.

ЗМІ зазначає,  що Ердогана в рамках турне по трьох країнах Перської затоки супроводжували дружина Еміне Ердоган, начальник Генштабу Хулусі Акар, глава МЗС Мевлют Чавушоглу, міністр економіки Ніхат Зейбекчи, міністр енергетики і природних ресурсів Берат Албайрак, міністр національної оборони Нуреттин Джанікли і голова Управління національної розвідки Хакан Фідан.

В рамках дводенного турне по країнах Перської затоки Реджеп Ердоган провів раніше переговори в Саудівській Аравії, Кувейті та Катарі. У ході переговорів обговорювалися шляхи виходу з дипломатичної кризи навколо Катару.

В ході візиту в Джидду Ердоган провів переговори з королем Саудівської Аравії Салманом бін Абдульазізом аль-Суудом і прийняв наслідного принца королівства Мухаммеда бін Салмана бін Абдульазіза аль-Сууда.

У Кувейті глава турецької держави провів переговори з еміром Кувейту шейхом Сабахом аль-Ахмадом аль-Джабіром аль-Сабахом, а в Досі - з еміром Катару шейхом Тамімом бін Хамадом аль-Сані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: