Губернатор Київської області пояснив, чому важливо змінити регламент облради, у якій депутату вибили зуби

Губернатор Київської області пояснив, чому важливо змінити регламент облради, у якій депутату вибили зуби
Олександр Горган

Новий регламент приведе у відповідність кількість депутатів, унормує порядок проведення скликань, зазначив Горган

Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган в коментарі «Главкому» заявив, що потрібно змінити регламент облради, щоб розбірки між депутатами не переростали в повноцінну бійку.

За його словами, новий регламент приведе у відповідність кількість депутатів, унормує порядок проведення скликань, бо зараз голова облради робить все на свій розсуд.

«Фактично ми зараз маємо регламент, де вказано, що у нас має бути 148 депутатів, хоча насправді їх 84, – пояснює голова Київської ОГА Олександр Горган. – І це не єдина норма, яка прямо суперечать чинному законодавству. Новий регламент приведе у відповідність кількість депутатів, унормує порядок проведення скликань, бо зараз голова облради робить все на свій розсуд», - заявив Горган.

Він зазначив, що саме вчора СБУ оприлюднила факти фальсифікації голосування 5 вересня про негативну оцінку дій виконавчої влади і вимогу звільнення кількох посадових осіб.

«Наша фракція під час розгляду регламенту мала намір з голосу внести пропозицію, яка унеможливить голосування чужими картками за рахунок здійснення відеотрансляції», - підкреслив.

Нагадаємо,  у приміщенні Київської обласної ради сталася бійка.

Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган заявив, що сесію облради було зірвано через відмову керівництва ради прийняти пропозиції більшості депутатів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: