«Київстар» оголосив, що першим покрив усі обласні центри 3G зв'язком

«Київстар» оголосив, що першим покрив усі обласні центри 3G зв'язком

Житомир став останнім обласним центром, який «Київстар» охопив мобільним інтернетом

Національний телекомоператор «Київстар» охопив швидкісним мобільним інтернетом усі обласні центри. Про це повідомив президент компанії Петро Чернишов під час промови з нагоди запуску 3G від «Київстар» у Житомирі.

«Тепер, коли ми охопили швидкісним мобільним інтернетом усі обласні центри, Київстар зосередиться на розширенні території покриття за межами міст, в сільській місцевості, щоб забезпечити усім мешканцям України рівний доступ до новітніх технологій», - зазначив він.

Житомир став останнім обласним центром, який «Київстар» охопив мобільним інтернетом. Одночасно зв’язок 3G отримали ще 23 населених пункти області, серед яких - міста Бердичів, Коростишів, Чуднів, Андрушівка. Швидкісний мобільний інтернет працює і на ділянці міжнародної траси М06 (Київ - Чоп), яка пролягає через територію області.

Як повідомлялось, Генеральний штаб Збройних сил України погодив використання операторами мобільного зв'язку базових станцій 3G у Житомирі та Бердичеві. Тоді ж у «великій трійці» мобільних операторів - «Київстар», «Vodafone Україна» і lifecell зазначили, що зв'язок 3G у Житомирі буде запущено найближчим часом після отримання необхідних дозволів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: