Кириленко засудив виступ Усика у Москві: Ще кілька таких виступів і в агресію Росії проти України у світі вже ніхто не повірить

Кириленко засудив виступ Усика у Москві: Ще кілька таких виступів і в агресію Росії проти України у світі вже ніхто не повірить

Усик став першим в історії українцем, який став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі

Віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко наголошує, що через участь відомих українців у змаганнях тощо у Москві важко буде доводити світові про агресію Росії проти України.

Про це він заявив у Twitter, коментуючи перемогу українського боксера Олександра Усика у Москві.

«Усик, поза сумнівом, класний боксер. Але ще декілька подібних подій у Москві за участю українців, і в агресію Росії проти України у світі вже ніхто не повірить. Тільки в «дружбу». І це серйозно», - наголосив Кириленко.

Нагадаємо, український боксер з Криму Олександр Усик 22 липня здобув яскраву перемогу над Гассієвим у московському спорткомплексі «Олімпійський». 12-раундовий бій пройшов за тотальної переваги українського боксера, якому всі троє суддів віддали перевагу за очками (120:108, 119:109, 119:109).

Таким чином Усик став першим в історії українцем, який став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, завоювавши поясу WBC, WBO, WBA, IBF, The Ring, Трофей Мохаммеда Алі і 10 млн дол. призових.

Думки численних прихильників Усика щодо його перемоги у Москві розділилися. Дехто наголошує, що цей бій був вартий того, аби в Москві пролунав Гімн України на честь перемоги українця.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: