Кістіон: «Вінницьких» в уряді не так вже і багато

«Не так-то вже й багато «вінницьких» порівняно з «донецькими»

Віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон заперечує, що наразі в Україні «вінницькі» змінили «донецьких». Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».
«Не так-то вже й багато «вінницьких» порівняно з «донецькими», - запевнив Кістіон. - Ну от хто з «вінницьких» в уряді? Я, Андрій Рева (міністр соціальної політики – Ред.) і Гройсман. Усе. Візьміть для прикладу Кабінет міністрів періоду Миколи Азарова і нижче – це ж не можна порівнювати».
На його думку, порівнювати «донецьких» і «вінницьких» для журналіста «смачно». «А якщо подивитися в корінь, у реалії – то все не так», - сказав Кістіон.
Він визнає, що є людиною Гройсмана в уряді. «Я – своя людина, передусім маю виконувати ті завдання, які ставить переді мною прем’єр-міністр. Бо є відповідна вертикаль управління. І про це потрібно всім пам’ятати. Коли немає якихось зрозумілих управлінських зв’язків, це називається анархією і хаосом», - зазначив Кістіон.
Як відомо, пересування Кістіона сходинками держслужби, починаючи з Вінниці й закінчуючи Києвом, йшло нога в ногу з кар’єрним зростанням Гройсмана. Зокрема, коли Гройсман працював вінницьким мером – Кістіон був його першим заступником.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: