Китай потерпає від сильної повені

Китай потерпає від сильної повені

За прогнозом, пік паводку очікується в районі водосховища «Санься» 5 липня

Найбільш потужний з початку нинішнього паводкового сезону паводок незабаром досягне гідровузла «Санься». Про це повідомляє УНН з посиланням на Сіньхуа.

У зв'язку з тривалими сильними дощами у верхів'ях річки Янцзи безперервно збільшується приплив води у водосховищі «Санься», який о 02:00 середи виріс до 31 тис. куб. м/сек., що приблизно на 6 тис. куб. м / сек. більше, ніж о 02:00 1 липня. 

За прогнозом, пік паводку очікується в районі водосховища «Санься» 5 липня, витрата води складе близько 45 тис. куб. м/сек. У зв'язку з цим Штаб по боротьбі з повенями і посухою в басейні річки Янцзи о 14:00 3 липня запустив механізм екстреного реагування на повені 4-го ступеня. 

Як повідомили в китайській корпорації «Санься», о 07:46 3 липня вперше в цьому році заробили всі 34 енергоблоки гідровузла «Санься».


Раніше повідомлялося, що в провінції Сичуань в південно-західному Китаї від злив постраждали 115,9 тис. жителів 22 адміністративних одиниць повітового рівня, площа постраждалих від стихії сільгоспугідь склала 4,44 тис. га, було перервано рух по 162 автодорогах.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: