Кличко піде з посади голови партії «Солідарність»?

Кличко піде з посади голови партії «Солідарність»?

Кличко заявив, що не порушуватиме закон про державну службу.

Мер Києва Віталій Кличко не порушуватиме закон про державну службу, який набув чинності з початку травня. Про це він заявив в коментарі журналістам в кулуарах Київради.

«Ми всі повинні працювати виключно в рамках чинного законодавства. Тому я найближчим часом зроблю так, щоби ні в якому разі не порушувати закон», - сказав Кличко, відповідаючи на питання щодо того, що згідно з новим законом не можна поєднувати посаду голови адміністрації і голови політичної партії.

Нагадаємо, що новий закон «Про державну службу» набув чинності з 1 травня 2016 року.
Закон визначає засади забезпечення професійної, політично неупередженої, орієнтованої на громадян державної служби, а також рівного доступу громадян до неї.
За законом, вступ на всі посади державної служби відтепер відбуватиметься лише за конкурсом на основі особистих якостей та досягнень кандидатів на посади, виключаються будь-які корупційні механізми при вступі та проходження державної служби.
Також встановлюється прозора модель оплати праці, розроблена з урахуванням європейського досвіду.
Крім того, запроваджується компетентнісна модель управління людськими ресурсами, оцінювання результатів роботи державних службовців, їх кар'єрна мотивація, підвищуються кваліфікаційні вимоги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: