Кличко закликав Київраду ухвалити оновлену Стратегію розвитку Києва

Кличко закликав Київраду ухвалити оновлену Стратегію розвитку Києва
Київська міська рада

Столиці необхідно змінювати підходи до планування свого розвитку саме з цього документа, наголосив Кличко

Мер Києва Віталій Кличко закликав Київраду ухвалити зміни до Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року. Про це він заявив на початку сесії Київради, повідомляє прес-служба київського міського голови.

Мер нагадав, що сьогодні останнє засідання поточної сесії Київради, і необхідно розглянути важливі питання, які потребують ухвалення. «Тому я закликаю всіх депутатів попрацювати і розглянути питання по суті, без зайвих емоцій. Щоб киянам, які нас обрали, показати конкретні справи, а не гасла чи чергові обіцянки», - сказав Кличко.

Мер Києва наголосив, що сьогодні виконавчий орган Київради виносить на сесію важливий для розвитку столиці стратегічний документ. «І я звертаюся до вас підтримати його. Рік ми працювали над підготовкою змін – щоб оновити Стратегію розвитку міста Києва до 2025 року, яка була затверджена ще у 2011 році», - підкреслив Кличко.

Мер подякував всім депутатам Київради, які взяли активну участь в напрацюванні змін до чинної Стратегії, структурним підрозділам КМДА, експертам проектної команди «UK-UA: Підтримка реформ в Україні», науковцям, експертам, громадським організаціям та активістам.

Кличко додав, що цей документ не є ідеальним, але жити минулими, визначеними колись пріоритетами, місто нині не може. «Столиці необхідно змінювати підходи до планування свого розвитку саме з цього документа. Далі ми можемо доповнювати його, вносити зміни. Але ми повинні спиратися на базовий документ – з основними напрямками і визначеними орієнтирами. Щоб столиця розвивалася і її мешканці відчували зміни, які відбуваються», - зауважив мер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: