Коли буде вакцина проти коронавірусу? ВООЗ назвала найближчу дату

Коли буде вакцина проти коронавірусу? ВООЗ назвала найближчу дату
У ВООЗ розповіли про розробку вакцини від коронавірусу

Зараз є 67 прототипів вакцин, три з них почали перші клінічні випробування, зазначили у ВООЗ

Представник Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) в Росії Меліта Вуйнович розповіла про розробку вакцини проти коронавірусу.

Про це вона розповіла в ефірі радіостанції «Ехо Москви».

За її словами, зараз є 67 прототипів вакцин, три з них почали перші клінічні випробування, а інші дуже близькі до клінічних випробувань.

«Якщо навіть все йтиме абсолютно чудово, не менше 12 і до 18 місяців буде потрібно, щоб пройшли всі фази клінічних досліджень», - сказала Вуйнович.

Нагадаємо, у Британії запустили в масове виробництво потенційної вакцини проти коронавірусу Covid-19. Вона ще не пройшла клінічні випробування. Вакцина розроблена вченими Оксфордського університету, до вересня повинні завершитися клінічні випробування вакцини. Тоді планується виготовити близько мільйона доз.

Також повідомлялося, що в США вперше ввели експериментальну вакцину від коронавірусу здоровій людині - 44-річній американці Дженніфер Галлер.

Нагадаємо, китайська біофармацевтична компанія CanSino Biologics шукає 500 добровольців для здійснення другого етапу клінічних тестів вакцини проти коронавірусу.

Раніше стало відомо, коли може з’явитися вакцина від коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: