У Китаї шукають волонтерів для другого етапу випробувань вакцини проти Covid-19

У Китаї шукають волонтерів для другого етапу випробувань вакцини проти Covid-19
CanSino Biologics шукає 500 добровольців для другого етапу клінічного випробування вакцини

Процес розробки вакцини зазвичай триває протягом кількох років

Китайська біофармацевтична компанія CanSino Biologics шукає 500 добровольців для здійснення другого етапу клінічних тестів вакцини проти коронавірусу.

Про це пише SCMP.

«Китайська біофармацевтична компанія CanSino Biologics шукає 500 добровольців для другого етапу клінічного випробування вакцини, що є найбільшою надією країни задля запобігання новій хвилі епідемії коронавірусу», – йдеться у повідомленні.

Компанія оголосила в четвер, що вона разом з Інститутом біотехнології при китайській Академії військово-медичних наук розпочинають другий етап випробувань після того, як дані першого етапу показали, що засіб можна застосовувати безпечно.

Процес розробки вакцини зазвичай триває протягом кількох років.

Ще низка клінічних випробувань від інших компаній, що готові виробляти вакцину в Китаї, як очікується, розпочнуться цього місяця. Американська біотехнологічна компанія «Модерна» розпочала перші у світі клінічні випробування вакцини проти коронавірусу минулого місяця.

Як повідомлялося, станом на ранок 11 квітня у світі, за даними Worldometers зафіксовано 1 703 546 підтверджених випадків коронавірусу. Померли 102 888 людей, одужали – 377 847.

Нагадаємо, провідний професор-вакцинолог Оксфордського університету Сара Гілберт вважає, що вакцина проти хвороби Covid-19 може бути готова вже у вересні 2020 року.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: