Сovid-19: Буковина - перший регіон України, який перетнув межу в тисячу хворих

Сovid-19: Буковина - перший регіон України, який перетнув межу в тисячу хворих
На Буковині вже більше тисячі хворих на коронавірус

Сьогодні в Чернівецькій області було підтверджено 65 нових випадків інфікування Covid-19

У Чернівецькій області підтвердили ще 65 нових випадків зараження коронавірусом, загалом на Буковині інфіковані 1053 особи.

Про це у Facebook повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

«За результатами роботи нашого лабораторного центру було підтверджено 65 нових випадків інфікування Covid-19. Таким чином, загальна кількість підтверджених випадків коронавірусу в області сягнула вже 1053 особи», - сказав Осачук.

За його словами, завтра, 22 квітня, відбудеться засідання Уряду. Очікується, що буде ухвалено рішення про продовження карантину до 12 травня.

Нагадаємо, що упродовж доби від ускладнень нової недуги в області померли троє пацієнтів. Окрім того, о 5-й ранку у Сторожинецькій ЦРЛ помер 20-річний юнак, у якого раніше діагностували двобічну пневмонію. Нині медики очікують результатів тестів щодо наявності чи відсутності у нього Covid-19. Повідомлялося, що його 27-річний брат зараз перебуває у тяжкому стані.

За словами голови Чернівецької облдержадміністрації Осачука, на Буковині як госпітальні бази для інфікованих новим коронавірусом визначені десять медзакладів, у яких залишилося 109 вільних ліжок.

«Коли вони заповняться, приймати недужих почнуть резервні лікарні, зокрема Вижницька та Герцаївська ЦРЛ», - уточнив посадовець.

Голова Чернівецької облдержадміністрації також додав, що із розрахунку на мільйон жителів у Чернівецькій області «припадає 5422 тестувань, і це найвищий показник в Україні».

Раніше повідомлялося, що на Буковині серед інфікованих - 126 медиків.

Як повідомлялося, 20 квітня в Україні 5710 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 151 летальний, 359 пацієнтів одужали. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: