Комбат Білецький створює свою партію

Комбат Білецький створює свою партію
Андрій Білецький
Фото: Олександр Чекменьов

Про створення партії на базі Громадянського корпусу «Азов» буде оголошено 14 жовтня

14 жовтня, в день Української повстанської армії, буде оголошено про створення нової політсили на базі Громадянського корпусу «Азов». Про це в інтерв’ю «Фокусу» заявив лідер азовців, народний депутат Андрій Білецький
«14 жовтня ми проведемо з'їзд. На ньому презентуємо назву, символіку та програму. Поки можу сказати, що ні назва, ні символіка «Азова» використовуватися не будуть. Я не хочу, щоб «Азов», доблесть його бійців стала трампліном у політиці. Так, значна частина нашого активу - вихідці з «Азова» і інших бойових підрозділів, адже війна виявила багато пасіонаріїв. Але справа «Азова» - захищати Україну від зовнішнього агресора, а завдання партії - відстоювати внутрішні інтереси країни», - розповів він.
За його словами Громадянський корпус «Азов» стане однією з головних опор партії. «Уже зараз ГК - одна з найбільш розгалужених мереж активістів по Україні», - зазначив Білецький.
За його підрахунками, вже у нової партії близько 10 тисяч прихильників. «І це ніяк не відноситься до хлопців, які зараз воюють в полку «Азов», - зазначив Білецький.
«Азов кардинально відрізняється від інших проектів, які отримують підтримку за рахунок масованої реклами і постійної присутності голів, що говорять в телевізорі. Ми пішли іншим шляхом - створюємо мережу реальних активістів на місцях. Охоплені всі обласні центри, крім Хмельницького, але цей казус ми скоро виправимо», - додав лідер азовців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: