Комітет Сенату США підтримав суддю Кавано попри звинувачення в домаганнях

Комітет Сенату США підтримав суддю Кавано попри звинувачення в домаганнях

Раніше Кавано звинуватили у сексуальних домаганнях

Комітет Сенату США схвалив кандидатуру Бретта Кавано у якості кандидата до Верховного суду США, якого запропонував президент Дональд Трамп. Раніше Кавано звинуватили у сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє Reuters.

Очолюваний республіканцями комітет Сенату дійшов висновку, що кандидатура Кавано підходить на посаду до Верховного суду США, за винятком одного члена комітету.

Сенатор-республіканець Джеф Флейк виступив проти кандидатури Кавано і закликав ФБР розслідувати звинувачення у сексуальних домаганнях на адресу Кавано, які раніше висунула професорка університету Пало Альто, 51-річна Крістін Блазі Форд.

Рішення республіканця Флейка поставило сенатське погодження Кавано під сумнів, наголошує Reuters.

«Це означає, що остаточне голосування в Сенаті з приводу номінації може бути відкладено на тиждень, до цього часу ймовірно завершиться розслідування ФБР», — пише агенство.

Демократи, які виступали проти кандидатури Кавано, з самого початку закликали до розслідування ФБР, водночас республіканці і Трамп заперечували проти цього.

Нагадаємо, 17 вересня кандидата до Верховного суду США Бретта Кавано, якого висунув президент Дональд Трамп, звинуватили у сексуальних домаганнях. Кавано, у свою чергу, заперечує звинувачення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: