Комуністи висунули Симоненка в президенти

Комуністи висунули Симоненка в президенти
Фото: прес-служба КПУ

На з’їзді делегати КПУ обговорили інформацію про збір коштів для внесення грошової застави кандидата на пост президента України

3 січня у Києві відбувся позачерговий 54-й з’їзд Комуністичної партії України, на якому делегати з‘їзду одностайно прийняли рішення висунути кандидатом на пост президента України від КПУ Петра Симоненка.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Зазначається, що було схвалено передвиборну програму кандидата на пост президента України від Компартії.

«Делегати з‘їзду заслухали й обговорили інформацію секретаря ЦК Оплачка про збір коштів для внесення грошової застави кандидата на пост президента України. З’їзд зобов’язав партійні комітети і партійні організації завершити до 20 січня збір добровільних внесків для грошової застави», - заявили в прес-службі.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року в Україні розпочалась передвиборча кампанія. За законом, процес має стартувати за 90 днів до дати голосування, яка припадає на 31 березня 2019 року.

Колишній міністр екології та природних ресурсів України, юрист Ігор Шевченко 31 грудня прибув до Центральної виборчої комісії і подав документи для реєстрації кандидатом у президенти.

За кілька хвилин до Нового року лідер «Кварталу 95» Володимир Зеленський оголосив в ефірі «1+1», що йде в президенти України.

 До вашої уваги: 
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: