Конкурсна комісія оголосила кандидата на посаду голови Миколаївської ОДА

Конкурсна комісія оголосила кандидата на посаду голови Миколаївської ОДА

Матеріали про результати конкурсу будуть передані в Кабінет міністрів, який повинен підготувати відповідний проект указу президента

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Олексія Савченка головою Миколаївської обласної державної адміністрації. Про це Українським Новинам повідомив помічник-консультант депутата Юрій Хахуда.
«Вчора о 22:10 оголосили результати конкурсу. За результатами конкурсу він (Савченко) набрав максимальну кількість балів (14,88)», - сказав Хахуда.
За його словами, матеріали про результати конкурсу будуть передані в Кабінет міністрів, який повинен підготувати відповідний проект указу президента.
Він зазначив, що конкурсна комісія обрала резервним кандидатом Артема Ващиленко, який протягом року має право бути призначеним головою Миколаївської обладміністрації у разі, якщо Савченко відмовиться від посади або з ним щось трапиться.
Нагадаємо, 29 червня президент Петро Порошенко звільнив голову Миколаївської обласної державної адміністрації Вадима Мерікова.
9 серпня Порошенко оголосив конкурс на посаду миколаївського губернатора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: