Консультації щодо створення Консультативної ради у тристоронній групі тривають, - Єрмак

Консультації щодо створення Консультативної ради у тристоронній групі тривають, - Єрмак
Андрій Єрмак: рішення, яке було досягнуто в Мінську: ідея створення такої ради буде далі розглядатись після консультацій з нашими партнерами - Францією, Німеччиною та ОБСЄ
Скріншот з відеозапису

Голова Офісу президента зазначив, що ідея створення Консультативної ради обговорювалась в телефонній розмові політичних радників в нормандському форматі

Консультації щодо створення Консультативної ради в ТГК досі тривають.

Про це заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак на брифінгу.

Єрмак зазначив, що ідея створення Консультативної ради обговорювалась в телефонній розмові політичних радників в нормандському форматі.

«Що стосується Консультативної ради (ТГК). Так дійсно Консультативна рада обговорювалась в телефонній розмові політичних радників в нормандському форматі. Рішення, яке було досягнуто в Мінську: ідея створення такої ради буде далі розглядатись після консультацій з нашими партнерами - Францією, Німеччиною та ОБСЄ. Ці консультації досі тривають», - заявив Єрмак.

Раніше голова Офісу президента повідомляв, що мова йде про створення платформи, яка дозволить українцям з окупованого Донбасу взяти участь в обговоренні питань врегулювання конфлікту.

Зазначимо, що міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков розповідав, що рішення про створення консультативної ради з ОРДЛО може бути прийняте після консультацій з Німеччиною, Францією та ОБСЄ.

Крім того, Єрмак назвав умови проведення саміту нормандської четвірки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: