Кремлівська пропаганда «добиває» Обаму навіть в останній день президентства

Кремлівська пропаганда «добиває» Обаму навіть в останній день президентства
Барак Обама

Ні Кремль, ні пропагандистські ЗМІ не стримувались у висловлюваннях про Обаму

Сьогодні, в останній день перебування Барака Обами на посаді президента Сполучених Штатів, російські пропагандистські ЗМІ та чиновники РФ вибухнули критикою на його адресу.

Зокрема, сайт Лента.ру фактично назвав поки що чинного президента США невдахою:

1_15

Речниця МЗС Росії Марія Захарова звинуватила Обаму в тому, що він і тільки він винен у погіршенні відносин між Києвом та Москвою, пише ТАСС.

2_09

Не залишився в боргу і відданий Путіну прес-секретар Дмитро Пєсков, пише РІА «Новости». Він, коментуючи звинувачення віце-президента США Джозефа Байдена Росії в залякуванні інших країн, натякнув, що саме Сполучені Штати винні у поширенні у світі «русофобської істерики».

3_06

Один з найбільших пропагандистських ЗМІ Росії RT поширив заяву Пєскова про те, що офіційна Москва жодного разу не дозволила собі критикувати Обаму особисто. «Ніхто не допускає особистих випадів на адресу Обами на офіційному рівні», – сказав він. Однак, вочевидь, сам не зміг втриматися від спокуси покритикувати і додав, що саме за часів президентства Обами відносини США з РФ дуже погіршились.

4_03

Як раніше повідомлялося, представник МЗС РФ Марія Захарова назвала адміністрацію президента США Барака Обами «групою зовнішньополітичних невдах, озлоблених і недалеких».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: