Криклій розповів, як працюватиме громадський транспорт після 22 травня

Криклій розповів, як працюватиме громадський транспорт після 22 травня
У рамках ослаблення карантину наземний громадський транспорт працюватиме в обмеженому режимі до 22 травня

Міністр інфраструктури зауважив, що точної дати відкриття метро в Україні немає

До 22 травня різких змін по роботі громадського транспорту не буде, і більша кількість людей зможе користуватися ним після цієї дати. Про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій в ефірі «Сніданку з 1+1».

Проте Криклій каже, що точної дати відкриття метро в Україні немає.

«Якщо ми говоримо про більш широкий круг, який зможе використовувати громадський транспорт, то це вже після 22 травня. Однак можна відзначити, що буде функціонувати весь транспорт як в Україні, так і в Україні в рамках нової реальності. Тобто тотальний масковий режим, обов'язкові температурні перевірки в місцях великого скупчення, постійна дезінфекція», - заявив міністр.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Кабінет міністрів планує збільшити кількість місць в громадському транспорту в рамках адаптивного карантину. Як він зазначив, у цьому питанні загальна відповідальність з місцевою владою, коли всі аспекти цього рішення будуть прораховані.

Також мер Києва Віталій Кличко заявив, що в рамках ослаблення карантину наземний громадський транспорт працюватиме в обмеженому режимі до 22 травня.

Нагадаємо, Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 22 травня. Усі послаблення (зокрема, і відкриття салонів краси) передбачають обов’язкове дотримання протиепідеміологічних заходів.

Зазначимо, що у деяких областях України хочуть ввести адаптивний карантин


Як повідомлялось, станом на ранок 7 травня в Україні 13 691 лабораторно підтверджений випадок Covid-19, з них 340 летальних, 2396 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 507 нових випадків

Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована в Одеській і Чернівецькій областях - по 63 та на  Дніпропетровщині – 56.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: