Пом’якшення карантину. Уряд обіцяє додатковий транспорт

Пом’якшення карантину. Уряд обіцяє додатковий транспорт
Як пускатимуть людей до громадського транспорту, поки невідомо

За режим роботи громадського транспорту кожен міський голова буде нести особисту відповідальність

В Україні планують запустити додатковий громадський транспорт для перевезення людей, яким дозволять вийти на роботу з 11 травня. Про це під час засідання уряду заявив прем'єрміністр Денис Шмигаль.

«Потрібно збільшувати кількість транспорту з 11 травня, щоб забезпечити людям можливість дістатися до місць роботи, для бізнесу, який вже буде відкритий», - сказав він.

Шмигаль наголосив, що за режим роботи транспорту кожен міський голова буде нести «особисту відповідальність». За його словами, Кабмін та Міністерство охорони здоров’я готові за потреби роз'яснювати місцевій владі «всі алгоритми і процедури».

Роботу громадського транспорту буде відновлено в рамках концепції адаптивного карантину та у співпраці з місцевою владою.

«Громадський транспорт, особливо у великих містах - це ризик появи відразу сотень нових хворих. І тут треба діяти поступово і дивитися в першу чергу на безпеку», - зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, що карантин в Україні, швидше за все, продовжать і після 22 травня, але з наступними етапами послаблень. Про це заявив глава уряду Денис Шмигаль.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: