Криклій заявив, що готовий до відставки

Криклій заявив, що готовий до відставки
Владислав Криклій про можливість відставки: відправлять, так відправлять. Тут головне встигнути зробити більше, тому що політичне життя мінливе

Міністр інфраструктури зазначив, що не чув про існуючі претензії до своєї роботи з боку президента

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що готовий до відставки. Про це він розповів в інтерв'ю «Буквам».

«Відправлять, так відправлять (у відставку, - ред.). Тут головне встигнути зробити більше, тому що політичне життя мінливе», - сказав він.

Водночас, Криклій заявив, що не чув про існуючі претензії до своєї роботи з боку президента України Володимира Зеленського. Однак, на його адресу лунали звинувачення з боку бізнесу та учасників ринку.

Нагадаємо, раніше Державне бюро розслідувань порушило справу проти чиновників Міністерства інфраструктури за схеми «обілечування» власників автотранспорту на газі.

Також ЗМІ писали про існування так званого тіньового офісу міністерства, який нібито керує різними незаконними схемами в транспортній галузі, однак правоохоронними органами ця інформація поки не підтвердилася.

Нагадаємо, раніше Держудитслужба виявила порушення у діяльності Укрзалізниці на 11,8 млрд гривень у період з 1 січня 2018 року до 30 вересня 2019 року. Серед порушень аудит виявив, зокрема, завищення вартості робіт, отриманих послуг та придбаних товарів.

Раніше ексміністр інфраструктури Володимир Омелян назвав істотними недоліками в роботі міністра інфраструктури сумнівну кадрову політику і масштабну корупцію в «Укрзалізниці», а також порадив керівництву Мінінфраструктури і «Укрзалізниці» пошукати фінансовий ресурс не підняттям тарифів на вантажні перевезення, а зосередитися на подоланні корупції, втрати від якої складають 15-20 млрд грн на рік.

Як повідомлялося, ексміністр Омелян побачив катастрофу на «Укрзалізниці».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: