Кулеба про відновлення авіасполучення: як було колись - не буде

Кулеба про відновлення авіасполучення: як було колись - не буде
Протягом літа повноцінного відновлення міжнародного авіасполучення не буде, зауважив Дмитро Кулеба

Очільник МЗС України зазначив, що багато країн роздумують, як вирішити ситуацію з авіасполученням

В Україні може відновитися внутрішнє авіасполучення вже влітку, але так як було колись - не буде. Про це сказав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в ефірі «Сніданку з 1+1».

Кулеба зазначив, що зараз багато європейських країн, які є потужними туристичними напрямками, «ламають голови, як це все врегулювати».

«Протягом літа повноцінного відновлення міжнародного авіасполучення не буде. Так як було колись - такого не буде точно», - сказав Кулеба.

Зазначимо, що міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що через карантин в Україні та пандемії коронавірусу авіація повернеться до докризового режиму через два роки.

Криклій додав, що запуск авіасполучення з іншими країнами буде залежати також від того, як буде вирішено питання міжнародного сполучення.

Раніше видання Bloomberg повідомило, що більшості авіакомпаній загрожує банкрутство до кінця травня. Частина авіакомпаній зіткнулася з технічним банкрутством ще до середини березня, оскільки їх грошові резерви швидко виснажилися через скасування рейсів і різкого падіння попиту на перельоти.

Нагадаємо, Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 22 травня. Усі послаблення (зокрема, і відкриття салонів краси) передбачають обов’язкове дотримання протиепідеміологічних заходів.

Зазначимо, що у деяких областях України хочуть ввести адаптивний карантин.


Як повідомлялось, станом на 9:00 6 травня в Україні 13 184 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 327 летальних, 2 097 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 487 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: