Курорти Туреччини охоронятимуть в посиленому режимі

Курорти Туреччини охоронятимуть в посиленому режимі

Служби безпеки Туреччини вжили заходів для гарантування безпеки на курортах

Державна служба безпеки Туреччини одразу після терактів у Стамбулі вжила заходів для гарантування безпеки на популярних турецьких курортах.

Про це йдеться в повідомленні офісу з питань культури та інформації посольства Туреччини в Україні з посиланням на Міністерство культури і туризму Туреччини, передає Інтерфакс-Україна.

«Відразу ж після підступного теракту державними службами безпеки Туреччини були вжиті всі необхідні заходи щодо гарантування безпеки в аеропортах Стамбула та інших ділових і курортних напрямках, зокрема Анталії, Даламані та інших», - ідеться в повідомленні.

«Міністерство культури і туризму Туреччини висловлює подяку всім, хто висловив співчуття і підтримав турецький народ після жорстокого терористичного акту в Стамбульському аеропорту ім. Ататюрка», - зазначено в повідомленні.

Як повідомлялося, Міжнародний аеропорт ім. Ататюрка в Стамбулі вранці 29 червня відновив операційну діяльність після теракту, що стався у вівторок, 28 червня. Один з вибухів стався в зоні прильоту міжнародних рейсів, а другий - в зоні прильоту внутрішніх рейсів. У результаті вибухів 43 особи загинули та 147 поранені. Серед загиблих - українка 1960 року народження, також один українець має поранення у ногу.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: