Лавров пропонує Києву розвивати «дружні відносини» з Москвою

Лавров пропонує Києву розвивати «дружні відносини» з Москвою
Сергій Лавров

Лавров висловив занепокоєння з приводу «антиросійських дій» української влади

Основним завданням Росії сьогодні, на думку МЗС РФ, є розвиток та підтримка дружніх зв'язків між Україною та Росією. Про це йдеться у відповіді депутатам держдуми РФ голови російського МЗС Сергія Лаврова на запит з пропозицією розглянути питання про денонсацію договору про дружбу, співробітництво і партнерство між країнами, передають російські ЗМІ.

Голова російського зовнішньополітичного відомства Сергій Лавров у відповіді депутатам держдуми РФ висловив занепокоєння з приводу «антиросійських дій» української влади, при цьому зазначивши, що розрив відносин двох країн в нинішніх умовах є «передчасним» заходом.

«Разом з тим запропонована ініціатива про денонсацію згаданого договору в нинішніх умовах здається передчасною і не цілком обгрунтованою. Як видається, наш потенційний вихід з «Великого договору» навряд чи сприятиме вирішенню тих проблем, які завдяки зусиллям Києва накопичилися до теперішнього часу в російсько-українських відносинах. У зв'язку з вищевикладеним основним завданням російської сторони на поточному етапі вважали б реалізацію дій, спрямованих не так на розрив двосторонніх відносин, а на їх збереження, створення умов для відновлення розвитку дружніх і активних зв'язків між двома державами і народами», - наголосив Лавров.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: