Лещенко знайшов сліди Тягнибока в «чорній бухгалтерії» Партії регіонів. У «Свободі» радять розказати про своїх спонсорів

Лещенко знайшов сліди Тягнибока в «чорній бухгалтерії» Партії регіонів. У «Свободі» радять розказати про своїх спонсорів

У партії «Свобода» заявили, що вважають необгрунтованими і непідтвердженими заяви народного депутата Сергія Лещенка про нібито виділення політичній силі грошей з тіньової каси «Партії регіонів»

Партія ВО «Свобода» фігурує в списку реципієнтів у «чорній касі» Партії регіонів. Про це сьогодні заявив нардеп від БПП Сергій Лещенко, оприлюднивши нову партію так званої «чорної бухгалтерії» екс-«регіоналів».

У цих файлах вписано платіж у розмірі 200 тисяч доларів від 4 листопада 2010 року за підписом регіонала Віталія Калюжного. А платіж супроводжується таким описом – «ВО «Свобода» (комісії)».

Прес-секретар лідера «Свободи» Христя Равлюк прокоментувала заяву нардепа Лещенка на своїй сторінці у Фейсбук.

«Стою в Церкві, як і більшість українців - свячу яблучка на Спаса Господнього. І тут почав розриватися телефон від дзвінків журналістів. Як виявилося якісь антихристи дають брифінг і роблять чергову «сенсаційну» заяву, що в так званих «амбарних книгах» зазначено - якийсь регіонал Калюжний брав гроші для партії «Свобода». Мовляв, минулу прес-конференцію їм зірвали, очевидно, маючи на увазі мене, та ще й заставили вибачитися, а цієї - вони зробили так звану «гучну заяву», що гроші для «Свободи» (яку вони всією душею ненавидять) брав регіонал! Краще б нешановані розказали про гроші їхнього спонсора ‪Григоришина‬ - от то була б дійсно сенсація!», - написала вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: