Лікарі оцінили стан здоров'я Солошенка та Афанасьєва як середнього ступеня тяжкості

Лікарі оцінили стан здоров'я Солошенка та Афанасьєва як середнього ступеня тяжкості

Зараз проводиться повна діагностика пацієнтів

Стан здоров'я звільнених з російського ув’язнення громадян України Геннадія Афанасьєва та Юрія Солошенка лікарі характеризують як середнього ступеня тяжкості. Про це повідомляє прес-служба Державного управління справами.
«Зараз проводиться повна діагностика пацієнтів. За результатами обстеження буде сформовано план лікування Геннадія Афанасьєва і Юрія Солошенка. Психологічну реабілітацію вже розпочато», - наводить прес-служба слова завідувача відділення анестезіології та інтенсивної терапії Державної наукової установи «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами Олександра Науменка.
За його словами, стан здоров'я Афанасьєва та Солошенка після перших результатів обстеження - середнього ступеня тяжкості.
Нагадаємо, засуджених у РФ українців Афанасьєва та Солошенка 14 червня повернули на батьківщину у рамках їх обміну на одеських журналістів Олену Гліщинську та Віталія Діденка. Одразу після прибуття українців доправили в Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини Державного управління справами (Київ).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: