Літак з Єгипту до Миколаєва був змушений приземлитися в Одесі

Літак з Єгипту до Миколаєва був змушений приземлитися в Одесі
Фото: news.pn

Причина, через яку не зміг приземлитися літак в аеропорту Миколаєва, як пишуть ЗМІ, - нерозчищена від снігу злітно-посадкова смуга

Літак з Шарм-еш-Шейха, який повинен був здійснити посадку в аеропорту Миколаєва, полетів в одеський аеропорт, так як в миколаївському аеропорту не зміг приземлитися.

Про це 9 січня повідомляє місцеве видання «Новини-N».

«Нічого страшного не сталося, все в порядку», - заявив керівник миколаївського аеропорту Федір Барна, не уточнюючи ситуацію.

За даними «Преступности.НЕТ», причина, через яку не зміг приземлитися літак в аеропорту Миколаєва, - нерозчищена від снігу злітно-посадкова смуга.

«Пасажири, які приземлилися в Одесі, продовжують перебувати на борту літака. Швидше за все, що літак все ж приземлиться в Миколаєві, коли злітну смугу почистять від снігу», - повідомило видання.

За даними ЗМІ, об 11:40 літак вилетів з Одеси до Миколаєва і в полудень благополучно приземлився в миколаївському аеропорту.

Даний рейс здійснює авіакомпанія «SkyUp».

Раніше повідомлялося, що українські туристи, які приїхали відпочивати до турецького курорту Анталії, не могли вчасно повернутися додому через скасування рейсів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: