Луценко призвав Новинського покаятися

Луценко призвав Новинського покаятися
rian.com.ua

Пану Новинському варто зараз зосередитися не на політичних заявах, а на покаянні, - Генпрокурор

Генпрокурор Юрій Луценко радить нардепу від «Опозиційного блоку» Вадиму Новинському зосередитися на покаянні. Про це він заявив «112 каналу», коментуючи обшуки, які пройшли в п'ятницю на підприємствах, що входять до сфери інтересів холдингу Новинського «Смарт групп», і заяви депутата з цього приводу.

«Я думаю, що пану Новинському варто зараз зосередитися не на політичних заявах, а на покаянні. Я знаю, про що говорю, і знаю, що він знає, про що я говорю. Осінь скоро», - сказав Луценко.

«Він вже пообіцяв перевибори Верховної Ради, імпічмент президента. Він ще тільки забув сказати, що поверне Януковича», - іронізував генпрокурор.

У п'ятницю прес-служба «Смарт-Холдингу» заявила про незаконні обшуки на підприємствах групи. «Представники СБУ, прикриваючись сумнівними рішеннями судів, зайшли в офіси підприємств, заявляючи, що їх мета - вивчення питання про нібито «причетність підприємств холдингу до фінансування тероризму», - йшлося в повідомленні.

«Метою силовиків стали офіси компанії «Смарт Мерітайм Груп» (м.Херсон), представництва компанії Regal Petroleum в Україні (с. Яхники, Полтавської області), а також компанії, що є мажоритарним акціонером банку «Юнекс». Можливо, готуються показові обшуки в офісах інших підприємств холдингу», - повідомили в прес-службі.

«Смарт-Холдинг» заявив, що ні керуюча компанія, ні її підприємства, ні її бенефіціар Новинський «не мають ніякого відношення до цих надуманих звинувачень».

Новинський, коментуючи обшуки, заявив, що це «нахабна, бандитська атака» на нього як бенефіціара групи компаній.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: